Ким Кардашиян Уест беше остро разкритикувана, след като посрещна 40-ия

...
Ким Кардашиян Уест беше остро разкритикувана, след като посрещна 40-ия
Коментари Харесай

Остри критики срещу Ким Кардашиян заради "скромния" рожден ден на частен остров

Ким Кардашиян Уест беше остро разкритикувана, откакто посрещна 40-ия си рожден ден на частен остров с доста другари и фамилията си.



Риалити звездата изясни, че пътуването е станало допустимо след " две седмици с голям брой здравни проби и откакто помолила всички да бъдат под карантина ".



Публикувайки фотоси от събитието в обществените мрежи, Ким Кардашиян споделя, че всичко това " е непретенциозно увещание какъв брой фаворизиран е животът й ".



Докато някои от нейните почитатели похвалиха откровеността й, други обявиха, че пътуването е " безчувствено ", имайки поради фамилиите, които сега са разграничени поради COVID-19 пандемията.

" Това е толкоз гротескно ", написа интернет консуматор. " Богатите могат да се преструват, че са естествени на частен остров. Действителните естествени хора анулират празненствата за Деня на благодарността и Коледа. "



Британският музикант Питър Фрамптън също реагира, като сподели: " Толкова ли сте безчувствени, с цел да не осъзнавате, че това не е нещото, което болшинството от хората по време на най-лошия пик на COVID-19 желаят да чуят? Хората вървят в хранителни банки, а не на частни острови. "



Вижте още за реакциите към Ким Кардашиян в.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР