Ким Кардашиян се е обадила на адвокатите си, тъй като

...
Ким Кардашиян се е обадила на адвокатите си, тъй като
Коментари Харесай

Кардашиян притеснена от секс запис

Ким Кардашиян се е обадила на юристите си, защото се притеснява, че някогашният ѝ Рей Джей скоро ще пусне още една секс касета - и желае да се увери, че това няма да се повтори.

41-годишната риалити звезда взе участие във видеоклип с някогашния си другар, който се появи в интернет, когато тя стана известна преди съвсем 20 години. А съгласно източник Ким се тормози, че рапърът Рей Джей възнамерява да завоюва милиони, като показа с обществеността други интимни записи.

Майката на четири деца към този момент е похарчила стотици хиляди долари за наемането на екип от юристи в опит да го спре.

Бившата брачна половинка на рапъра Кание Уест, с който се раздели през предходната година, е решена да отбрани фамилията си " непременно ".

Източник съобщи пред " The Sun ": " Тя знае, че Рей Джей е направил и други записи, на които те са дружно. Някои от фрагментите ще бъдат доста интимни. Тя е споделила на юристите: " Само през моя мъртвец ще се случи това още веднъж ".

Първият запис, в който участваше Ким - заплашваше да съсипе кариерата ѝ в шоубизнеса още преди да е почнала. Но в последна сметка това ѝ оказа помощ да се издигне до славата.

Ким и Рей Джей са били на 22 години, когато са направени фрагментите.

Успешната бизнесдама беше относително непозната, когато видеото беше публикувано през март 2007 година озаглавено Kim Kardashian: Superstar. По това време Ким се е изявявала като стилист на Парис Хилтън в сериала " The Simple Life ", само че за мнозина тя е била известна като дъщерята на Робърт Кардашиян.

Тя подава правосъден иск против Vivid, обвинявайки компанията, че е употребила лентата без нейно позволение. По-късно обаче звездата се отхвърля от желае.

Междувременно Ким пази фамилията си, откогато се раздели с Кание. Сега тя се среща с комика Пийт Дейвидсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР