Ким Кардашиян отпразнува 40-ия си рожден ден с пищно парти

...
Ким Кардашиян отпразнува 40-ия си рожден ден с пищно парти
Коментари Харесай

Eто така изглежда една жена на 40, а палавата ѝ сестра е като леопард

Ким Кардашиян отпразнува 40-ия си рожден ден с охолно празненство на частен остров. На празненството имаше огромна компания другари и членове на фамилията си. Това обаче не се хареса на някои хора, които бързо разкритикуваха риалити звездата, тъй като не била спазена обществена отдалеченост и носенето на защитни маски на празненството.

Ким обаче разясни, че празненството се провело, само че единствено " след две седмици с голям брой здравни проби и откакто помолила всички да се карантинират ". 

Виж още:

" Преди Covid не мисля, че някой от нас в действителност е оценявал какъв разкош е опцията да пътуваш и да бъдеш със фамилията и приятелите си в безвредна среда ", написа звездата в обществените мрежи.

" След две седмици на голям брой прегледи и откакто помолих всички да се карантинират, изненадах най-близките си хора с пътешестване до частен остров, където можехме да си представим най-малко за малко, че нещата са естествени ", показа Кардашиян. Навръх рождения си ден Ким показа парещ кадър в Инстаграм профила си, къмкойто е написала " Така наподобяват 40-те! ".

Виж още:

Междувременно по-малката ѝ сестра Кайли Дженър качи нови фотоси в Инстаграм, от които излиза наяве, че явно е била мощно въодушевена от козината на леопардите. За да показа новата си сбирка гримове, тя се трансформира в леопардова изкусителка. В един миг Кайли се трансформира в жена леопард, носейки специфичен гащеризон, който прилепва компактно по обилните ѝ извивки. Трансформация претърпява и косата ѝ, която е удължена в допълнение и сплита на плитка. В първия кадър Кайли е с много къса коса обаче. С тази перука несъмнено тя наподобява доста на своята майка.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail:  https://www.instagram.com/kimkardashian/, https://www.instagram.com/kyliejenner/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР