Ким Кардашиян отлетя за Япония. 42-годишната бизнесдама публикува различни снимки

...
Ким Кардашиян отлетя за Япония. 42-годишната бизнесдама публикува различни снимки
Коментари Харесай

Неочакваната японска ваканция на Ким Кардашиян и нейните деца

Ким Кардашиян отлетя за Япония. 42-годишната бизнесдама разгласява разнообразни фотоси от фамилния си престой в Токио. Бившата брачна половинка на Кание Уест посети „ Sanrio Puroland “, парк, отдаден на „ Hello Kitty “, дружно с дъщерите си Норт и Чикаго /9 и 5 г./. За тази цел емблематичното трио бе заложило на тоалети в напълно розов цвят.

Малко по-късно, риалити звездата не пропусна да отиде в бар с таралежи, намиращ се в сърцето на Токио. С нея бяха Сейнт /5 г./, както и Пенелопе /10 г./ – дъщерята на Кортни Кардашиян и Скот Дисик.

В фрагменти, оповестени този вторник, 4-ти април, Ким ни показва сладко съгласие с очарователните животни, защитавайки ръцете си с чифт ръкавици.

Семейството на Ким Кардашиян посети и увеселителния парт „ Universal Studios

„ Най-страшното каране в живота ми, само че беше толкоз занимателно! “, написа Ким в „ story “. Часове по-късно американската риалити звезда показа и поредност от фотоси от следобедното си каране на картинг с четирите дребни деца.

„ Бързи и гневни “, гласи надписът под фотографиите.

В края на февруари, 42-годишната американка стъпи на европейска земя, с цел да участва на Седмицата на модата в Милано. Поканена на първия ред на стилното шоу на „ Dolce&Gabbana “, тя провокира сензация с невероятната си визия.

И има за какво, въпреки всичко тя е лицето на най-новата акция на италианския лейбъл.

Ким Кардашиян желае ново гадже

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР