Ким Кардашиян остави страхотно впечатление на Ема Робъртс, след съвместна

...
Ким Кардашиян остави страхотно впечатление на Ема Робъртс, след съвместна
Коментари Харесай

Ема Робъртс нарича колежката си от Американска история на ужасите Ким Кардашиян един от най-подготвените хора, с които е работила: Тя е невероятна!

Ким Кардашиян остави ужасно усещане на Ема Робъртс, след взаимна работа по последния сезон на American Horror Story (AHS); забелязана предходната година

Освен това тя се възхищаваше на работата, като имаше опцията да работи с  Мърфи откакто се появи в третия сезон на American Horror Story през 2013 година, както и двете сезони на хитовия му сериал Scream Queens (от 2015 до 2016 г.).

Ема похвали телевизионния продуцент, 58, за основаването на „ цели светове “ и „ поставя концепциите на хартия, които звучат като едно нещо “, след което ги прави напълно свои.

„ Райън има визия за всичко до детайла на вашите обувки, тъй че обичам да работя с него, тъй като той не прави единствено едно нещо “, означи тя.

След като получи ролята в неговото шоу, Кардашиян в действителност взе някои уроци по актьорско майсторство, с цел да потвърди, че е изцяло отдадена н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР