Ким Кардашиян може и да се слави като моден познавач

...
Ким Кардашиян може и да се слави като моден познавач
Коментари Харесай

Засипаха с подигравки Ким Кардашиян

Ким Кардашиян може и да се слави като фешън ценител с неповторим усет за облекла, само че в действителност ли счита, че съчетанието от хавлиени чорапи и джапанки има капацитет да се трансформира в нещо?

Риалити звездата постоянно е пренебрегвала общоприетите правила за жанр и мода и е диктувала и налагала свои лични, поради което доста млади девойки се пробват да ѝ подражават. Не сме сигурни обаче, че този път е съумяла да напипа следващия си фешън шлагер.



Подкрепяйки стилната марка на своя брачен партньор Канди Уест, 37-годишната Кардашиян с горделивост се появи по улиците на Лос Анджелис обута с дебели хавлиени чорапи и големи джапанки, присъщи най-вече за по-възрастните хора. Тя ги бе съчетала с впит чеп за колоездене и необятен, разтеглен анурак. Тя безусловно изглеждаше смешно с тази композиция, за която е похарчила невероятната сума от 150 $.



Чудите се дали полусестрите ѝ Кайли и Кендъл ще се причислят към тази полуда? Ами не.

Трите риалити звезди се срещнаха за вечеря, уговорена в последния миг, в известно заведение в Западен Холивуд.

За разлика от Ким, двете Дженър бяха облечени в стилни тоалети, съчетани с подобаващи обувки.

Напоследък Ким Кардашиян постоянно бива подложена на критика за стилните избори, които прави, само че последната ѝ поява остави без думи и най-върлите ѝ критици и почитатели.

А вие бихте ли тръгнали по този начин по улиците?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР