Ким Кардашиян може и да е в Милано, за да

...
Ким Кардашиян може и да е в Милано, за да
Коментари Харесай

Ким Кардашиян и Кание Уест няма път назад

Ким Кардашиян може и да е в Милано, с цел да следи изкъсо дефилетата на най-популярните марки, само че това не значи, че юридическият й екип не работи интензивно по развода й.

По същото време в Съединени американски щати са импортирани нови документи от нейно име, които целят забързване на процедурата по раздялата й с Кание Уест.

В документите се цитират изявления на рапъра в обществените медии, които са изложили пред света персонална информация, обвързвана със фамилията им. Според TMZ, Ким декларира, че към този момент силно желае да е разведена и че се пробва разводът да бъде " персонално дело ", до момента в който Уест прави тъкмо противоположното, очевидно визирайки изявленията му за Пийт Дейвидсън.

" Кание показа прекомерно доста неправилна информация за персоналния ни живот и взаимното развъждане на децата ни в обществените медии, което ми предизвиква прочувствен дискомфорт ", се споделя в документите, импортирани от Ким.

Тя добавя още за невиждано негово искане, обвързвано с развода им, съгласно което тя да загуби " привилегиите си " във връзка с децата им, в случай че в бъдеще се омъжи. " Единствената цел на господин Уест е да попречи или да направи доста мъчно за госпожа Кардашиян да се омъжи още веднъж ", се споделя още в документите.

Ким добавя от първо лице, че въпреки да е имала очаквания да избави фамилията си, " осъзнах, че няма по какъв начин да спасим брака си ". Тя поучава Кание Уест да одобри този факт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР