Ким Кардашиян и цялото ѝ семейство обичат да говорят за

...
Ким Кардашиян и цялото ѝ семейство обичат да говорят за
Коментари Харесай

Болна ли е Ким Кардашиян

Ким Кардашиян и цялото ѝ семейство обичат да приказват за персонални неща, само че единствено в предаването им - " Животът на Кардашиян ".
 Ким Кардашиян, Vogue Арабия и септемврийският брой на изданието
За какво откровено съжалява Ким Кардашиян

Риалити звездата на корицата на септемврийския брой на Vogue Арабия

В последния епизод Ким Кардашиян реши да показа нещо персонално, което доста я е разстроило. Тя споделя, че от известно време усеща непрекъсната отмалялост и ръцете ѝ се подуват. Тези признаци са я предиздвикали да отиде при доктор, с цел да се прегледа.

Резултатите от проучванията пък са посочили, че в кръвта на Ким са открити антитела на лупус. Станало е ясно, че страда и от ревматоиден артрит. Според лекаря на Кардашиян, от време на време резултатите могат да бъдат подвеждащи и дефинитивно ще се разбере дали е болна в петък, 13 септември.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на Авг 25, 2019 в 7:39 PDT

Според CNN, лупусът е автоимунно заболяване, при което имунната система на човек нападна тъканите и органите му, причинявайки възпаления. Може да засегне всеки един орган от тялото на болния. Ревматоидият артрит също е автоимунно заболяване, което обаче визира ставите, причинявайки възпаления и дисторция.
 Ким Кардашиян, Кание Уест и бебе номер четири
Ким Кардашиян и Кание Уест отново ще стават родители

Семейството се усилва

Не е оригиналност Ким Кардашиян да споделя с почитателите на предаването си за сходни здравословни проблеми. Преди време беше посветила епизод на компликациите ѝ с бременността.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР