Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън наскоро излязоха на двойна среща

...
Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън наскоро излязоха на двойна среща
Коментари Харесай

Двойна среща: Безос и Санчес с Кардашиян и Дейвидсън

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън неотдавна излязоха на двойна среща с Джеф Безос и приятелката му Лорън Санчес в Лос Анджелис, описват от.

Четиримата посетиха ресторант в Западен Холивуд на 10 април и съгласно свидетел Ким и Пийт изглеждали по-влюбени от всеки път.

„ Ким и Пийт дойдоха с нейния Майбах, до момента в който Лорън и Джеф бяха оставени от водач “, споделя очевидецът. „ Четиримата вечеряха дружно повече от три часа. След това всички излязоха дружно, като Ким и Пийт водеха. “

Очевидецът добави: „ Ким и Пийт не са изглеждали по-щастливи. Ким се кикотеше и се прегръщаше с Пийт. Тя му прошепна нещо в ухото и двамата се засмяха. Прегръщаха се и ходеха по този начин чак до колата. Пийт отвори вратата на Ким и се увери, че тя ще влезе безвредно в нея. "

Пийт Дейвидсън трябваше да се причисли към полета на Джеф Безос Blue Origin до космоса в края на март , само че по-късно компанията разгласи, че Дейвидсън въпреки всичко няма да бъде на борда. И макар че не беше посочена съответна причина, явно е, че нещата сред тях са добре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР