Ким Кардашиян и Кание Уест станаха родители за трети път.

...
Ким Кардашиян и Кание Уест станаха родители за трети път.
Коментари Харесай

Феновете разкриха шокираща конспирация около бебето на Ким Кардашиян

Ким Кардашиян и Кание Уест станаха родители за трети път. Но самоличността на дамата, износила детето за звездната двойка, продължава да вълнува феновете на Ким.
Щастливите родители към този момент единствено оповестиха за появяването на детето на бял свят в мрежата и не разгласяват никакви други детайлности към малчугана, даже и неговото име. Но почитателите на семейство Кардашиян не могат да се успокоят и не престават да гадаят, кой е износил момиченцето за светската лъвица.

Потребителите са единомислещи, че сурогатната майка е не коя да е, а самата сестра на Ким - Кайли Дженър. По-рано в медиите се появи информация, че момичето е бременно. Но по този начин и никой не съумя да спипа момичето с порасналия стомах.

Провокативно бе и изказването на консуматор в Туитър, който разгласява скрийншот от преписка с прочут, който работи в болничното заведение, където е родила загадъчната сурогатна майка. " Ким и Кайли са в болничното заведение в един и същи ден. Съвпадение? ", написа KylieEricaMar. " Пишат, че Кайли ще роди тези дни. И Ким скоро би трябвало да има дете. Всичко е доста необичайно ", споделя на собствен ред TyeTCH. " Струва ми се, че Кайли тихичко е износила детето и го е дала на Ким. Вероятно в този момент ще се крие още известно време. Във всеки случай, веселя се за тях, че фамилията им стана с един член по-голямо. Поздравявам ги ", написа на собствен ред 412_steph.

Дали в действителност Дженър е бременна и е сурогатната майка на Ким, времето ще покаже, както и деликатното следствие на феновете на звездното семейство.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР