Ким Кардашиян и Кание Уест са семейство от шест години

...
Ким Кардашиян и Кание Уест са семейство от шест години
Коментари Харесай

Пред развод ли са Ким и Кание

Ким Кардашиян и Кание Уест са семейство от шест години и имат четири деца. Времето, прекарано в самоизолация обаче, е съумяло да разклати тяхната на пръв взор здрава връзка и в този момент двамата са сложени пред алтернатива по какъв начин да продължат напред.

Според източници, представени от The Sun, посред им е зародило съществено напрежение и са стигнали до решението да прекарат известно време разграничени , с цел да видят дали е единствено моментно или всичко към този момент е изгубено. Така всеки ще поживее в обособена къща и ще има опция да премисли възприятията си.

Ким и Кание в никакъв случай не са били толкоз време дружно, колкото в последните седмици, по тази причина и връзките им са се трансформирали, само че не към положително. Основните компликации идват от другия режим, на който двамата са привикнали - тя става рано и работи доста, а той избира да си почива да късно и е нощна птица.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на Май 24, 2020 в 3:01 PDT

Освен това, по 24 часа с четири деца сигурно си е изнервящо, особени когато не се е случвало в никакъв случай до момента. Кардашиян обаче е безапелационна, че на този стадий не желае бракоразвод и се надява почивката им един от различен да даде стремежи резултат.

Все отново, риалити звездата счита брака си с Уест като един от най-големите си триумфи на фона и на това, че е единствената от сестрите в клана Кардашиян-Дженър, която е омъжена . Освен това, тя дефинира себе си и брачна половинка си като в действителност мощна двойка.
 Ким Кардашиян, фотографията от ученическите й години и по какъв начин наподобяват тя и сестрите й
Как наподобяват Ким Кардашиян и сестрите й като ученички

Отново сложни за различаване

Ким към този момент има и два развода зад тила си и доста добре знае какви са реакциите на медиите и обществото към нея в сходни моменти. Затова желае да си спести опцията и трети път да попадне в тази обстановка. А най-важното е, че и Кание е подготвен да даде всичко от себе си, с цел да поправят брака си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР