Ким Кардашиян е мъж на годината, колкото и невероятно да

...
Ким Кардашиян е мъж на годината, колкото и невероятно да
Коментари Харесай

GQ обяви Ким Кардашиян за... мъж на годината

Ким Кардашиян е мъж на годината, колкото и необикновено да звучи!

Риалити звездата, която от известно време се води и бизнесмен, завоюва премията на GQ " Men of the Year " и украси корицата на списанието. За това самата тя се похвали в обществените си мрежи, като качи фотография, позирайки с вратовръзка.

Интервюто, което даде пред изданието обхвана необятен кръг от тематики - от бизнеса й за долни дрехи и спортни облекла " SKIMS ", през фамилията и развода й, до починалия й татко Робърт Кардашиян. Впрочем " SKIMS " става формалното долни дрехи на NBA, защото неотдавна Ким пусна и мъжка линия, показва CNN.

Също по този начин повдигна тематиката за някогашния си брачен партньор - Кание Уест, и съобщи, че в последна сметка желае четирите им деца да бъдат " обичани и чути ". " Те са единствено деца, мъчно се минава през такова нещо на толкоз ранна възраст ", разяснява тя, визирайки по какъв начин развода й с рапъра е повлиял на Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм. " Трябва да се увериш, че те могат да те схванат. Нормално е да покажеш уязвимата си страна. Никога не би трябвало да се стига до негативизъм. "

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР