Ким Кардашиан получи писмо от един от нападателите, които я

...
Ким Кардашиан получи писмо от един от нападателите, които я
Коментари Харесай

Ким Кардашян получи писмо от нападателя си, който я обра в Париж

Ким Кардашиан получи писмо от един от нападателите, които я нападнаха в Париж преди една година. Според медиите писмото е изпратено от Аомар Аит Хедаш, хипотетичен уредник на грабежа. В писмото на френски език се оповестява следното: " Виждайки Вашите страсти и осъзнавайки психическата контузия, която Ви предизвиках, взех решение да Ви пиша. Но не, с цел да получа снисхождение. Бих желал да се срещна с Вас, с цел да кажа какъв брой скърбя за постъпката си и да споделя какъв брой се трогнах, когато Ви видях в сълзи. Съжалявам, че съм наранил Вас, Вашите деца и Вашия брачен партньор и другите Ви близки хора... Надявам се, че писмото ще Ви помогне в точния момент да забравите болката, която преживяхте по моя виновност. "

Кардашян реагира на посланието на нарушителя с съмнение, написа Elle. Реалити звездата е сигурна, че по този метод атакуващият се пробва да повлияе на решението на съда - да сътвори усещането, че той се покаява. Ким направи това умозаключение с основателна причина, писмото беше първо изпратено на съдията и едвам тогава на юристите й във Франция.

Припомняме, че в нощта на 3 октомври в стаята на Ким Кардашян в Париж се вмъкнаха натрапници в полицейска униформа. Разбойниците завързаха звездата и я заключиха в банята, след което откраднаха бижута й от стаята на стойност към 10 милиона евро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР