Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в

...
Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в
Коментари Харесай

Ким Кардашиян срещу престъпленията в модата

Ким К е ядосана на всички, които правят закононарушенията в света на модата. Започва дело против отговорните в съда и в обществените медии.

Звездата е известна с забавното си възприятие за жанр и с неповторимия си избор на тоалети. Много пъти, откакто тя се появи в медиите с избрана визия, тя се трансформира в полза на всички бюджетни и по-малко известни дизайнери, които се пробват да имитират дрехата, която е носила.

Ким към този момент не може да се помири с това. “Виждам по какъв начин тези компании основават своите облаги на гърба на линията на брачна половинка ми години наред. Сега това афектира дизайнерите, които бяха по този начин благи да ми услужат с красивата си работа. Вече не мога просто да седнал съм и да виждам.” показа тя в обществените медии.

Любимата на медиите Кардашиян не наименува съответна марка, която е направила закононарушенията, за които приказва. Но пък за сметка на това е почнала правосъдно дело за 10 милиона $ против Missguided.

В документите по случая е разказано, че компанията е търсила метод да употребява името на Ким в интерес на техните продажби, без нейното единодушие.

От Missguided разясняват, че не са получили никакво обвиняване към момента, само че акцентират, че те са компания, която се пробва да пресъздаде блестящите тоалети на известните персони за хората, които нямат задоволително пари да си ги разрешат. Но по едно и също време с това означават, че не работят върху никакви планове с визии на Ким.

Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР