Ким Чен Ун знае, че това ядрено оръжие, с което

...
Ким Чен Ун знае, че това ядрено оръжие, с което
Коментари Харесай

Анализатор с взривяващ коментар за бомбата на Пхенян, разкри дали наистина Ким Чен Ун ще я изстреля и какво ще е първото нещо, което ще направят САЩ

Ким Чен Ун знае, че това нуклеарно оръжие, с което разполага, е застраховката му живот. Те го създават съгласно мен, тъй като ги пази, а не тъй като мислят да го употребяват. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Мартин Табаков, специалист по политически науки и анализатор. " Те към този момент имат балистична ракета, имат и атомна бомба. Дали ще съумеят да ги сглобят и тази бомба ще може да прелита хиляди километри, няма по какъв начин да знаем. Трябва ни източник с доказателства, сподели специалистът.

" Китай не е склонен да има такава заплаха в задния му двор. Страната надали е съгласна със протичащото се в Северна Корея. По-голямата част от Съединени американски щати би трябвало да се знае, че е в обсега на ракетите на Ким Чен Ун ", добави той.


" В първите 5 минути, в случай че се изстреля такава бомба, то Съединени американски щати ще гледат да я обезвреждат още във въздуха, тъй като по този начин ще се понижат човешките жертви. Никой не може да посегне на Ким Чен Ун. Към момента Китай има контракт за военна взаимопомощ със Северна Корея, а Съединени американски щати с Южна. Китай ще отбрани Пхенян, в случай че някой ги нападне, само че, в случай че Северна Корея е основател на война, то Пекин може да не се включи ", съобщи Мартин Табаков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР