Ким Чен Ун се позабавлява в Русия по време на

...
Ким Чен Ун се позабавлява в Русия по време на
Коментари Харесай

Как Ким Чен Ун се позабавлява в Русия

Ким Чен Ун се позабавлява в Русия по време на шестдневното си посещаване. Знаем, че севернокорейският водач не обича всичко да е единствено и само работа. Затова, откакто опънаха аления килим пред него, съветските управляващи го почерпиха с шоу на моржове и балетно зрелище.

Визитата на Ким стартира на 12 септември, когато той дойде в Русия със своя брониран първокласен трен. Пътуването се състоя на фона на известията, че Русия търси доставки на муниции от Северна Корея.

Въпреки че по-голямата част от визитата на Ким мина в обиколка на разнообразни военни обекти, Ким в действителност се забавляваше, до момента в който беше в Русия

В събота той гледа балета на Пьотр Чайковски “Спящата хубавица ”, написа ТАСС.

След това в неделя той се насочи към Приморския аквариум, с цел да гледа зрелище с присъединяване на морж и други морски животни като китове белуга и афалини.

Ким беше очевидно разчувствуван от представянето, съгласно фотография, публикувана от KNCA – държавната медия на Северна Корея.

При заминаването си на Ким беше подарена бронежилетка от губернатора на далекоизточния съветски район Приморие

Тя е специфична с това, че е “много по-лека от известните си аналози ”, със “защитни зони за гърдите, раменете, гърлото и слабините ”, съгласно ТАСС.

Освен бронежилетката, ТАСС заяви, че на Ким е подарен и комплект от пет безпилотни летателни апарата камикадзе и разследващ дрон Geranium-25. Освен това му беше даден и специфичен комплект облекла, който съгласно руснаците е незабележим за термовизионни системи.

Ким приключи визитата си в неделя, когато се върна с трен за Пхенян.

Въпреки че визитата на Ким не докара до сключване на двустранни съглашения, то въпреки всичко беше значимо. Чрез него двете страни демонстрираха доближаването си.

Докато се среща с Путин в сряда, Ким даде обещание поддръжката си за „ свещената борба “ на Русия със Запада

„ Сега Русия се издигна в свещената борба за отбрана на своя суверенитет и сигурност против хегемонистичните сили, които се опълчват на Русия “, сподели Ким във встъпителните си приветствия към Путин. „ Ние постоянно ще поддържаме решенията на президента Путин и съветското управление. “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР