Ким Чен-Ун лично посети концерт на южнокорейски изпълнители в столицата

...
Ким Чен-Ун лично посети концерт на южнокорейски изпълнители в столицата
Коментари Харесай

Видео: За пръв път Ким Чен-Ун посети южнокорейски концерт

Ким Чен-Ун персонално посети концерт на южнокорейски реализатори в столицата Пхенян и остана надълбоко разчувствуван от концерта на звезди от южната съседка, заяви през днешния ден севернокорейската публична осведомителна организация КЦТА, представена от " Франс прес " и Българска телеграфна агенция.

Агенция Франс Прес дефинира като извънредно необикновен обстоятелството, че Ким е участвал на това събитие. По принцип режимът в Пхенян се пробва да предотврати какъвто и да било допир на страната с южнокорейската просвета. Вчера южнокорейски реализатори гостуваха в Пхенян за пръв път от 13 година Освен това концертът на 12 музиканти беше озаглавен " Пролетта идва ", отбелязва южнокорейската телевизия " Ариранг ", съгласно която в края са изпълнени редица емблематични песни като " Нашата вяра е повторното обединяване ".

Ким участвал на концерта дружно със брачната половинка си И Сол-Джу, някогашна певица, и основни севернокорейски фрагменти като почетния държавен глава Ким Йон-Нам. Севернокорейският водач се здрависал с южнокорейските реализатори и им поднесъл най-дълбоки благодарности, заяви КЦТА.

Първоначалният час на концерта няколко пъти беше сменян и всички 1500 места бяха запълнени. Според Пхенян повода е да могат още хора да посетят събитието, само че най-вероятно задачата е била да може и Ким да участва, отбелязва южнокорейският вестник " Чосон илбо ".

Разведряване

Предвиден е още един сходен концерт, освен това със севернокорейски реализатори, показва " Франс прес ". Агенцията отбелязва, че тези културни прояви са следващият симптом за изненадващото разведряване на връзките сред Севера и Юга след зимните олимпийски игри в Пьонгчанг през февруари.

Тогава Ким изпрати в южнокорейския курорт севернокорейски спортисти, женска музикална групировка и по-малката си сестра. Последваха разнообразни дипломатически контакти, вследствие на които са планувани срещи на върха сред двете Кореи, както и сред КНДР и Съединени американски щати.

Освен това южнокорейският тим по таекуондо се появи пред аудитория в Пхенян за пръв път от 16 година и приключи осъществяването си с танци на фона на южнокорейска поп музика.
12:54, 02 апр 18, 26
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР