Километрите релси растат.Kalypso Media анонсираха излизането на следващото допълнение за

...
Километрите релси растат.Kalypso Media анонсираха излизането на следващото допълнение за
Коментари Харесай

Излезе ново DLC за Railway Empire

Километрите релси порастват.
Kalypso Media анонсираха излизането на идващото допълнение за Railway Empire с ново видео към играта.. Името му е Crossing the Andes и продължава пътя на локомотива из Америките след триумфа на предходното DLC за играта, Canada.

Crossing the Andes ви води към южноамериканските възвишения, пренасяйки ви при започване на предишния век. Богатите индустриалци по целия свят регистрират големия стопански капацитет на тази обгърната дълго време в тайнственост земя. За развиването на този капацитет, би трябвало да се построи стройна система от пътища, с цел да може ресурсите да бъдат пренасяни, а дружно с тях артикули и хора. Да си прокарвате път през гъстите джунгли и стръмните възвишения на Андите си е същинско предизвикателство, което ще би трябвало да преодолеете, в случай че желаете да достигнете до триумфа и несметните благосъстояния, които ви чакат.

Crossing the Andes ще ви предложи три напълно нови сюжета, картата на цяла Южна Америка, както за Free Game и сендбокс режимите, дружно с 10 нови вида артикули, измежду които и гуано. Заедно с тях ще може да разгледате 34 нови града и поселища с два нови локомотива.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР