Километрични са колоните от тежкотоварни камиони на пункта Капитан Андреево

...
Километрични са колоните от тежкотоварни камиони на пункта Капитан Андреево
Коментари Харесай

Километрични колони от камиони се извиват на Капитан Андреево

Километрични са колоните от тежкотоварни камиони на пункта Капитан Андреево за влизане в Турция. Опашки има и от коли, чакащи да влязат на територията на югоизточната ни съседка, заяви БГНЕС.

Пътна полиция следи за дееспособност, за превишена скорост и приложимост на алкохол и опиати. Камери за скорост са сложени на всички натоварени пътища.

Със специфична организация на придвижването се контролира трафикът към огромните градове и от граничните пунктове към вътрешността на страната. Екипи на организацията ще наблюдават и нормалната възбрана в празничните дни за придвижване на тежкотоварни коли. Забраната не касае транспорта на взривоопасни товари и живи животни.

От " Гранична полиция " предизвестиха преди ден, че поправки има по постройките на граничните пунктове " Капитан Андреево ", " Златарево ", " Видин ", " Лесово ". Фериботната връзка Оряхово - Бекет работи в светлата част на деня поради равнището на река Дунав.

Препоръката на служителите на реда е пасажерите да си плануват задоволително време, да си приготвят документите и да са подготвени за предстоящите скупчвания на граничните пунктове.

На 23 септември на входа за София ще има засилено полицейско наличие. Ще има инспекции за колани по рейсовете. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР