Километрична опашка от чакащи автомобили се събра на Маказа на

...
Километрична опашка от чакащи автомобили се събра на Маказа на
Коментари Харесай

Опашка от коли на Маказа заради катастрофа

Километрична опашка от чакащи коли се събра на Маказа на път за Гърция. По традиция в почивните дни трафикът е огромен, само че тази заран ситуацията е още по-тежко и поради тежката злополука, която затвори за придвижване част от пътя. Инцидентът е станал тази заран към 6,30 часа в региона на село Първица. Пострадали са мъж на 30 години, 20-годишна жена и дете на 1 година, пътуващи в лек автомобил Опел. Ранен е и мъж от Пежо, което се е сблъскало с Опела. Хората са откарани в болничното заведение в Кърджали, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. 
Екипи на полицията в Кирково отклоняват придвижването през село Първица към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа ” и през село Подкова към Кърджали. Екип на пожарната работа в Подкова оказал помощ за изваждане на потърпевш, обезопасил региона и почистил пътното платно. Извършва се оглед на мястото на произшествието.
В Опел-а са пътували нашенци, които се прибирали от Турция, само че поради огромното очакване на „ Капъ куле “ и „ Капитан Андреево “ решили да минат през Гърция и „ Маказа “, заяви  24rodopi.com, като се базира на разкази на техни познати, пристигнали на мястото на случая. Според неофициална информация положението на лидера е тежко и той ще бъде опериран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР