Килиан Мбапе продължава да отхвърля всички предложения на ръководството на

...
Килиан Мбапе продължава да отхвърля всички предложения на ръководството на
Коментари Харесай

ПСЖ започна да мисли за заместник на Мбапе

Килиан Мбапе продължава да отхвърля всички оферти на управлението на ПСЖ за нов контракт, а с напредването на времето наподобява все по-сигурно, че французинът играе последните си мачове за „ парижани “. Това постанова изследването на пазара за възможни негови заместници, а търсенето към този момент е почнало, съгласно Sky Sports.

19-годишният немец Карим Адейеми е първото име, което се появява в медиите по този мотив. Хлапето прави възторг с екипа на Ред Бул Залцбург през сезона, като към този момент има 14 гола и 2 асистенции в 18 изяви.

Още през 2018 година той е изплатен от У'хачинг против внушителните за 16-годишно момче €3,35 млн. Веднага по-късно той е преотстъпен на Лиеферинг, а геният му публично блесна година по-късно, когато взе присъединяване в общо 20 попадения за „ биковете “. Наскоро той даже дебютира за „ Бундестима “ и бе един от голмайсторите против Армения в квалификациите за Световното състезание.

Може би е време ПСЖ да спре влага стотици милиони във към този момент потвърдени звезди и да вкара в състава момчета, които занапред ще изпитват апетит, с цел да се потвърдят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР