Килиан Мбапе обмисля да си тръгне от Пари Сен Жермен.

...
Килиан Мбапе обмисля да си тръгне от Пари Сен Жермен.
Коментари Харесай

Мбапе обмисля да напусне ПСЖ

Килиан Мбапе обмисля да си тръгне от " Пари Сен Жермен ". Световният първенец с Франция бе награден с наградата за Футболист на годината в Лига 1, когато даде ясни сигнали към всички клубове, проявяващи интерес към него.

" Разбира се, има доста отчаяние през този сезон, само че това е част от футбола. Това е един доста значим миг за мен. Вече съм на стадия на може би първия или втория преломен миг в моята кариера. Научих толкоз доста и усещам, че е време да поема повече отговорност ", стартира нападателят.

" Може би в ПСЖ, това би ми доставило голямо наслаждение, или може би някъде другаде за ново предизвикателство ", добави Мбапе.

За да бъдат избегнати спекулациите, футболистът доуточни в микс-зоната: " Казах това, което трябваше да кажа. Когато си на такова събитие, можеш да изпратиш известие. Мисля, че изпратих своето. Ако приказвам още, ще бъде прекомерно, а това не е посланието, което желая да насочва. ".

Треньорът на 20-годишната звезда - Томас Тухел, изглеждаше шокиран, до момента в който слушаше речта на нападателя по време на награждаването.

Националът мина в първенеца на Франция от " Монако " през 2017 година - в началото чартърен, а впоследстие платен за сумата от 190 млн. евро.

Преди да напусне монегаските Мбапе бе привлякъл интереса на " Реал " Мадрид, а изявлението му сигурно още веднъж ще провокира нужното вниманието.

През този сезон той означи 38 гола в 42 мача и записа 17 асистенции.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР