Килиан Мбапе иска да заеме мястото на в атаката на

...
Килиан Мбапе иска да заеме мястото на в атаката на
Коментари Харесай

Мбапе принуждава Азар да смени позицията си

Килиан Мбапе желае да заеме мястото на в офанзивата на. Според AS французинът изрично е декларирал, че държи да играе отляво на нападението, тъй като там се усеща най-силен. Талантливият нападател е споделил същото и на, когато е приказвал с новия ментор на за възможни рокади в атакуващата групировка на парижани. AS твърди, че Мбапе изрично е отказал да играе от време на време отдясно, тъй като по този начин губи от цялостния си капацитет.

Желанието на Мбапе значи, че Еден Азар, който към момента не може да покаже в цялостна степен качествата си на " ", ще би трябвало да промени своята роля на терена.

Белгиецът бе притеглен в Реал през юли 2019 година за рекордните за клуба 88 милиона паунда, като сумата хипотетично може да стигне до 150 милиона. Идеята бе Азар да запълни празнината, оставена от. До момента обаче някогашният водач на е пропуснал повече от 40 мача поради разнообразни травми, които доведоха освен до сериозен спад във формата, само че и до липса на убеденост в Азар.

Евентуалният трансфер на Мбапе в Реал, който AS смята за съвсем сигурен, може да реши ориста в тима и на играчи като Асенсио и Винисиус.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР