Килиан Мбапе хвърли в смут ПСЖ и всички фенове на

...
Килиан Мбапе хвърли в смут ПСЖ и всички фенове на
Коментари Харесай

Мбапе оставал в ПСЖ заради юбилея на клуба

Килиан Мбапе хвърли в ужас ПСЖ и всички почитатели на тима с изказванията си при започване на седмицата, че "може би му е време за различен план, в който да поеме по-голяма отговорност ". Но се оказа, че всичко е стихия в чаша вода, тъй като управлението е изрично, че на никое място няма да пуска международния първенец с Франция.

Бързоногият нападател подписа с парижани преди две години и има контракт за още четири. Така че в случай че някой желае да го купи, и под "някой " всички медии схващат Реал Мадрид, ще би трябвало да заплати даже повече, в сравнение с актуалният му клуб заплати на Монако, с цел да го вземе - 180 млн. евро.

И въпреки всичко от Пари Сен Жермен подсигуряваха само, че бъдещето на Мбапе е обвързвано с клуба за идващия сезон. А той е по-специален за френския първенец, тъй като тогава се навършват 50 години от основаването му и задачата е купа в Шампионската лига.

"ПСЖ и Мбапе имат строги връзки, построени през последните две години и тези връзки ще продължат и през идващия сезон. И двете страни имаме упоритостта да оставим диря на европейската сцена в паметния сезон, маркиращ 50-та годишнина от основаването на клуба ни. "

"Имаме шанса да напишем история и всеки огромен футболист в нашия състав няма самообладание за това и желае да остави следата си в този сезон. Всеки от тях е предан и желае да работи за положителното на тима ", написаха от клуба в обществените мрежи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР