Килиан Мбапе е отправил впечатляващи изисквания към Пари Сен Жермен

...
Килиан Мбапе е отправил впечатляващи изисквания към Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Мбапе поискал от ПСЖ самолет, бодигард и шофьор

Килиан Мбапе е отправил впечатляващи условия към " Пари Сен Жермен " при договарянията за своя контракт предишното лято. Според информация на немското издание Der Spiegel, което работи с документи от Football Leaks, френският нападател ще получи 55 милиона евро за 5-годишен интервал.

Освен това Мбапе е поискал автоматизирано да се трансформира в най-добре платения футболист на клуба ако завоюва " Златната топка ". Това би означавало да изпревари по заплата рекордната покупка Неймар, който дойде от " Барселона " против 222 милиона евро.
" Тайм " удостои Мбапе с корица "Уважение, невзискателност и изясненост " - това е философията на младата футболна звезда
От " Пари Сен Жермен " обаче отхвърлили тази уговорка. Ръководството не се съгласило и да обезпечи на младата звезда частен аероплан, с който свободно да обикаля света. За сметка на това Мбапе получава по 30 000 евро отвън възнаграждението си, да са покрива услугите на телохранител и водач.

Любопитното е, че майката и бащата на гения, които импровизирано извършват ролята на негови сътрудници, попитали каква отплата ще му бъде изплатена ако парижкият гранд бъде изхвърлен от Шампионската лига за тъпчене на финансовия феърплей.

Мбапе направи страховит първи сезон в ПСЖ, като означи 21 попадения във всички шампионати и бе с решаваща роля за купата във Франция, Купата на страната и Купата на лигата. След като подвигна международната купа с родината си през лятото, той още веднъж е в убийствена форма и дотук има 11 гола в 13 мача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР