Кике Сетиен беше принуден да говори пред медиите, след като

...
Кике Сетиен беше принуден да говори пред медиите, след като
Коментари Харесай

Кике Сетиен: Жалко, че отпадаме, но все пак видях напредък

Кике Сетиен беше заставен да приказва пред медиите, откакто Барселона отпадна от шампионата за Купата на Краля след проваляне с 0:1 от Атлетик (Билбао).

" Отдавна съм във футбола и знам, че има мачове, в които вкарваш гол с единствения си удар и побеждаваш, а различен път губиш, откакто си основал 10 положения. Не зная дали това се дължи на убеденост, ентусиазъм или нещо друго. Това са неща, които нито треньорите, нито футболистите могат да управляват ", съобщи треньорът на Барса.

" Всичко беше отлично, като се изключи резултата. Жалко е, че отпадаме, само че все пак видях прогрес в някои аспекти от играта ни, които желаеме да подобрим. Не видях обстановката с картона на Френки де Йонг за симулация. Казаха ми, че е имало очевидно нарушаване, само че не желая да разясня съдийските решения ", добави Сетиен.

" Играхме добре, само че във футбола се случва да загубиш и когато си се показал на равнище. Искахме да се класираме за полуфиналите, само че би трябвало да поздравим Атлетик ", сподели спортният шеф на " блаугранас " Гийермо Амор.
 Атлетик (Билбао) изхвърли Барселона от Купата на Краля след автогол на Бускетс
И Барса се изложи! Пореден инфарктен мач от шампионата за Купата на Краля!

Мачът беше тактически, пъстър с доста грубости
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР