Кикбоксьорът Даниел Илиев сподели задоволството си от победата над Деян

...
Кикбоксьорът Даниел Илиев сподели задоволството си от победата над Деян
Коментари Харесай

Дани Илиев след триумфа: Доказах кой е по-добрият

Кикбоксьорът Даниел Илиев показа задоволството си от успеха над Деян Топалски. В столичната зала "Универсиада " Илиев нокаутира Топалски и си върна за загубата със противоречиво съдийско решение отпреди 3 години.

"Излязох да се развличам на кръга, по този начин и стана. Исках да му покажа, че мачът ще е напълно друг отпреди три години. Така и стана, той видя от първо лице, че нещата са много изменени. "

"Той самият искаше да играе 5 рунда, аз бях квалифициран да приключа мача и по-рано, тъй че всичко мина по проект. "

"Винаги почитатели на Левски са идвали на мои мачове, този път бяха още повече. Благодаря им, че резервираха хладнокръвие, макар провокациите. Доволен съм от еуфорията, имаше състезание, беше много бурно. "

"Атмосферата зареждаше извънредно доста, само че гледах да съм фокусиран на кръга. Натрупах опит през годините и резервирах хладнокръвие ", призна Илиев.

"Доказах се, предишният мач бе равносилен, съдиите му дадоха успеха. Нямаше да имам нищо срещу, в случай че беше пристигнал и ми беше споделил, че е било равностойно. Но той сподели, че надали не ме е пребил. Сега аз излязох и му демонстрирах какво е пребиване. "

"Аз го поздравих, постоянно съм имал почит, въпреки всичко е състезател от доста години. Аз желаех да се опитвам с него, с най-хубавите. Мисля, че потвърдих кой е по-добрият ", приключи Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР