Киевският режим не се интересува от световна стабилност и продоволствена

...
Киевският режим не се интересува от световна стабилност и продоволствена
Коментари Харесай

Захарова: Зеленски има нужда от терора, за да не забравят за него

Киевският режим не се интересува от международна непоклатимост и продоволствена сигурност, другояче всички ще не помнят за него.  Това съобщи в събота представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС.

Така тя разяснява думите на украинския външен министър Дмитро Кулеба, който прикани всички страни да изискат от Руската федерация връщане на отговорностите по договорката за зърно.

" Киевският режим не се нуждае от международна непоклатимост и продоволствена сигурност, в противоположен случай всички ще не помнят за украинския президент Володимир Зеленски и Кулеба. Затова те вършат всичко, с цел да припомнят за себе си с ужасни способи. Терористични офанзиви, нуклеарно изнудване, убийства - в случай че единствено те ще получат пари и оръжие ", означи тя в своя канал в Telegram.
 Русия желае съвещание на Съвета за сигурност за офанзивата в Севастопол
Русия желае съвещание на Съвета за сигурност за офанзивата в Севастопол

Гутериш е известен за прекъсването на присъединяване си в осъществяването на зърнената договорка

Припомняме, че в събота съветското министерство на защитата разгласи, че Русия стопира присъединяване си в договорката за зърно след офанзивата в Севастопол против кораби на Черноморския флот и цивилни кораби, участващи в защитата на зърнения кулоар.

По-рано Министерството на защитата заяви, че режимът в Киев е направил терористична офанзива благодарение на девет дрона и седем самостоятелни морски дрона. Всички те бяха унищожени.

Русия прекрати присъединяване си в договорката за зърно след нападението в Севастопол. 

Русия упрекна Англия за гърмежите на " Северен поток " 1 и 2, заявявайки, че представители на английския флот са взели участие в планирането, подготовката и реализирането на терористичната офанзива в Балтийско море. То съобщи и че " английски експерти " са взели участие в офанзивата с дронове против анексирания Севастопол. Според изказванията " английските експерти " са основани в град Очаков в украинската Николаевска област.

" Лъжи в героичен мащаб ". Така разяснява в туит съветските обвинявания английското министерство на защитата.
 Лондон за съветските обвинявания: Лъжи с героичен мащаб
Лондон за съветските обвинявания: Лъжи с героичен мащаб

Москва отклонява вниманието от пагубната си ситуация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР