Киевският метрополитен официално поздрави Илън Мъск с най-високо разположения електромобил

...
Киевският метрополитен официално поздрави Илън Мъск с най-високо разположения електромобил
Коментари Харесай

Киевският метрополитен предложи на Илън Мъск да помести неговия електромобил в най-дълбоката станция в света

Киевският метрополитен публично поздрави Илън Мъск с най-високо разположения електрически автомобил в света, намеквайки за сполучливо изстреляната преди няколко дни тежка ракета Falcon Heavy, която изведе в хелиоцентрична орбита персоналния електрически автомобил на Мъск.
Метрополитенът предложи на Мъск взаимно да слагат нов връх за най-дълбоко разположения електромобил. За тази цел милиардерът би трябвало всичко на всичко да даде който и да е модел на електрическия автомобил Tesla, а киевският метрополитен независимо ще я спусне и конфигурира в метростанция “Арсенална”, която е най-дълбоката станция на метро в света с дълбочина 105,5 метра подземен.

Обръщението бе поместено в формалния Twitter акаунт на КП “Киевски метрополитен”:



“Скъпи Илън! Разполагаш с “най-високата” Tesla в света! Това е необикновено! Предлагаме ти да имаш и “най-дълбоката” Tesla, като я поместиш в нашата станция “Арсенална”, която е на-дълбоката метростанция в света с дълбочина 105,5 метра“.



Веднага започнаха да се появяват шеговити изявления, че с цел да има “най-дълбоката” Tesla в света, Илън Мъск не е наложително да употребява услугите на киевското метро, а може да потопи който и да е модел Tesla в Марианската котловина с дълбочина до 11000 метра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР