Киевският кмет Виталий Кличко отхвърли обвиненията на Володимир Зеленски, че

...
Киевският кмет Виталий Кличко отхвърли обвиненията на Володимир Зеленски, че
Коментари Харесай

Кличко обвини Зеленски в политически игри

Киевският кмет Виталий Кличко отхвърли обвиняванията на Володимир Зеленски, че столичната власт не се оправя добре с разкриването на специфични подслони за хората, останали без ток и отопление поради съветските офанзиви, оповестиха медиите. Кличко сподели, че 430 " центъра " оказват помощ на жителите, а още 100 са планувани при изключителни условия. Според кмета обвиняванията са опит за политически игри и съдружници на президента се занимават с " операция ".  
Давид Арахамия, началник на парламентарната група на пропрезидентската партия " Слуга на народа ", отвърна, че обясненията на Кличко се " разграничават доста " от това, което оповестяват жителите.
На фронта украинските елементи претърпяха обилни загуби в боевете край Артьомовск в ДНР, лекарите преброиха към 240 ранени дневно, заяви " Ню Йорк таймс ". По тази причина Украйна е изпратила обилни подкрепления в региона. По-рано бе обявено, че край Артьомовск и Соледар украинската войска е изоставила настъпателните интервенции и е минала към защита.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР