Киев. Вълшебната дума е мир. Трябва да направим всичко възможно

...
Киев. Вълшебната дума е мир. Трябва да направим всичко възможно
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов в Киев: Вълшебната дума е мир

Киев. Вълшебната дума е мир. Трябва да създадем всичко допустимо да спасим мира. Влагам всичко в тази дума. Да оставяме неприятното обратно и да се опиваме да вървим напред. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов след срещата с президента на Украйна Петро Порошенко, съобщи специфичният делегат на „ Фокус “ . „ Само преди седмица в Аахен с президента Еманюел Макрон, канцлера Ангела Меркел и президента Петро Порошенко имахме двустранни срещи и дадохме едно начало на по-интензивна работа ", съобщи министър председателят Борисов.
„ Винаги ми е прелестно, когато народите имат своята историческа памет, когато всеки помни положителното, най-малките жестове, които са правени в една или друга посока. Беше ми прелестно, когато чух президента Порошенко да приказва за светите братя Кирил и Методий. Всеки е взел от някого по нещо и се е развил, станал е по-добър. Ние постоянно сме били за мир. Мирът е най-святото и скъпото нещо, към което би трябвало да се стремим. Вярвам, че в случай че вършим мостове, автомагистрали, жп линии това ще вдигне приходите на хората в региона. Ще се усещаме по-добре всички в района ", сподели още Борисов.
„ Президентът Порошенко е приключил българска гимназия в Болград ", съобщи Борисов.
Той добави, че на извършената срещата е участвал кметът на Киев, който е разговарял с кмета на София Йорданка Фандъкова. Борисов уточни, че изходът от рецесията в Украйна, е в спазването на Минските контракти от всички страни и изрази очакване, че посредством договаряния това може да бъде реализирано. Борисов удостовери, че преглежда построяването на инфраструктура като опция за реализиране на непоклатимост, стопански напредък и възстановяване на приходите и живота на хората.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР