КИЕВ, Украйна (AP) — Украинските сили свалиха руски самолет за

...
КИЕВ, Украйна (AP) — Украинските сили свалиха руски самолет за
Коментари Харесай

Украйна твърди, че е свалила друг руски самолет за ранно предупреждение и контрол в сериозен удар по Москва

КИЕВ, Украйна (AP) — Украинските сили смъкнаха съветски аероплан за ранно предизвестие и надзор в петък, сподели началникът на военновъздушните сили, главен победа за страната, до момента в който нейната войска се бори за отбиване на непрекъснатите съветски офанзиви по фронтовата линия, до момента в който войната навлиза в третата си година.

Ген. Микола Олешчук благодари на военното разузнаване на Украйна за помощта за свалянето на съветския аероплан А-50 на военния празник на Русия в петък. „ Поздравления за окупаторите за Деня на бранителя на отечеството “, сподели Олешчук с сардонична нотка.

Украинските медии разпространиха фрагменти, показващи сякаш голям пожар, избухнал, когато огромният боен аероплан се разруши в региона на Краснодар на източното крайбрежие на Азовско море.

Руските военни не разясниха изказванията на Украйна, само че службите за изключителни обстановки в региона на Краснодар оповестиха, че аероплан се е разрушил в региона, без да го разпознават. Няколко съветски военни блогъри потвърдиха загубата на самолета...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР