КИЕВ, Украйна (АП) — Броят на жертвите нарасна до 10

...
КИЕВ, Украйна (АП) — Броят на жертвите нарасна до 10
Коментари Харесай

Броят на загиналите от удар на руски дрон срещу украински пристанищен град нараства, докато китайският пратеник обикаля Москва

КИЕВ, Украйна (АП) — Броят на жертвите набъбна до 10 в неделя от удар на съветски дрон, който унищожи жилищен блок в Украйна южния пристанищен град Одеса предходния ден, когато локален чиновник заяви, че тялото на трето дете е било извадено от руините.

Украинският президент Володимир Зеленски прикани западните съдружници да засилят противовъздушната защита на Украйна след смъртоносната офанзива.

Олех Кипер, губернаторът на Одеска област, сподели в Telegram, че избавителните служащи в неделя сутринта са извадили останките на жена и нейното бебе, които наподобяват „ даже на една година “. Кипер добави, че службите за незабавна помощ не престават да претърсват руините.

В събота украинските управляващи оповестиха, че едномесечно бебе е измежду починалите, откакто парчета от ирански дрон са блъснали жилищната постройка - един от осемте съветски дрона, обявени от публични лица. По-късно същия ден украинският президент Володимир Зеленски сподели, че второ дете също е починало и прикани западнит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР