Киев смята да отрови нашата вода с радиация, заяви близката

...
Киев смята да отрови нашата вода с радиация, заяви близката
Коментари Харесай

Проруски сепаратисти в Украйна: Киев ще ни отрови водата с радиация

Киев счита да токсини нашата вода с радиация, съобщи близката до проруските сепаратисти в Източна Украйна хакерска група "Киберберкут ", съобщи РИА Новости.

Съдействащите на отцепниците извършители на сигурността в интернент обявиха, че силите за особено предопределение на армията под командването на Петро Порошенко приготвят изхвърлянето на рискови боклуци в канал, снабдяващ с вода съвсем цялата територия на така наречен Донецка национална република. Бойците на Киев към този момент са взели нужните материали от затворено хранилище за радиоактивни боклуци край северния украински град Житомир. В възможната акция са привлечени и сътрудници на частната военна американската компания Blackwater. Компанията от Съединени американски щати се покри със злокобна популярност с разстрела на 17 цивилни иракчани в Багдад през 2007 г, напомня цитираната медия.

Според "Киберберкут " отравянето на водата е първият стадий от интервенция на Киев. "След това ще стартира масирана осведомителна акция против ДНР и Москва. Третата стъпка, която счита предприе Украйна, е огромна военна интервенция с присъединяване на американци ", написа в съощението на хакерската група.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР