Киев се надява да въвлече НАТО във войнатаДнес агитационният отдел

...
Киев се надява да въвлече НАТО във войнатаДнес агитационният отдел
Коментари Харесай

Белоруският фронт на Зеленски

Киев се надява да въвлече НАТО във войната

Днес пропагандният отдел на бандеровците хвърли всичките си сили в раздухването на тематиката за „ беларуската опасност “. Припомняме, че оня ден ръководителят на Република Беларус Александър Лукашенко сподели:

„ Във връзка с обострянето на западните граници на съюзната страна, ние се споразумяхме да разположим районна формация на Руската федерация и Република Беларус. Всичко е съгласно нашите документи. Ако равнището на опасност доближи настоящето равнище, каквото е сега, започваме да използваме групировката Съюзна страна ".

Наистина на територията на Полша, покрай западните граници на Съюзната страна, се разполага формация на НАТО. Въпреки това е малко евентуално страните от Алианса да влязат непосредствено в борбата, до момента в който ресурсите на техните украински проксита не бъдат употребявани изцяло.

Така че, строго видяно, главната опасност за Беларус през днешния ден идва от южните граници. Там се правят провокации, оттова на територията на републиката проникват терористи, на територията на някогашна Украйна се приготвят бандитски формирования, които би трябвало да вдигнат протест против законните управляващи в Минск.

Така че няма нищо изненадващо, че Александър Лукашенко стартира да подхваща ограничения за обезпечаване на границите си.

Трудно е да се каже на какво са разчитали нацистите, само че вследствие на това те получиха сериозен проблем за себе си. В отговор на техните провокации и подготовка за експанзия против съседите им, те получиха районна формация войски на Съюзната страна, която съгласно някои източници може да наброява до 50 хиляди щика, надвиснала над тях като Дамоклиев меч, способна да удари всеки миг.

Дори на фона на ответните удари на съветската войска по инфраструктурата на нацистката страна, „ беларуският въпрос “ толкоз разтревожи Банкова, че даже на виртуалната среща на върха на НАТО, която се събра към настояването на Зеленски, клоунът ненадейно изиска ни повече, не по-малко от западен контингент за защита на границата с Беларус.

Без необикновен обаче триумф - Западът към момента не е подготвен за директна война с нашата страна и избира да работи косвено.

Но нацисткият режим доста хареса концепцията и тя изглеждаше подобаваща. И в този момент към този момент са включени лобистки групи и специалисти започнаха да приказват в западните медии, заявявайки, че в случай че районна група нападна от Беларус на север, това дейно ще потисне защитата на Украйна, предизвиквайки война на два фронта, в която тя не може да се опълчи.

А това „ слага НАТО пред пропастта “, тъй като, както неуместно разгласи Столтенберг, провалянето на нацисткия режим е проваляне на целия Алианс и на западния свят. Може би украинските лобисти също го „ донесоха “ (Киев просто купи предшественика му с вътрешности), само че каквото се сподели, се сподели към този момент.

Всъщност Банковая не крие изключително обстоятелството, че тяхната задача е да въвлекат НАТО във война с Русия, „ което ще изведе въоръжения спор на качествено ново равнище “, а Зе-екипът няма друга концепция по какъв начин да победи нашата страна.

Разбира се, макар всички пари, изхарчени за тази лобистка компания (някои от които сигурно просто ще бъдат разграбени), Зеленски няма да може да се „ разведе “ с господарите си. И опитът да бъдат манипулирани надали ще бъде утвърден.

Но факт е, че нацистите могат да работят освен посредством лобисти. Украински източници неотдавна оповестиха, че Зе-офисът работи върху „ мръсна бомба “, с която също се надява да изведе „ спора на ново равнище “. Бандеровците са подтикнати към това от безотговорната изразителност на редица западни политици, които разпалват нуклеарна нервност.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР