Киев отприщи мащабен терор срещу властите в освободените от Русия

...
Киев отприщи мащабен терор срещу властите в освободените от Русия
Коментари Харесай

На тероризма на Зеленски може да се отговори точково и мащабно

Киев отприщи огромен гнет против управляващите в освободените от Русия територии. В Генералната прокуратура на ЛНР и администрацията на Херсонска област бяха атакувани по едно и също време. Има починали и ранени. Офисът на Зеленски пое отговорност за тези офанзиви. Владимир Путин към този момент даде обещание отговор на терора в Киев. Какъв ще бъде той?

В петък основният прокурор на ЛНР Сергей Горенко и неговият заместител Екатерина Стегленко бяха убити в Луганск. В постройката на Генералната прокуратура, до кабинета на Горенко, е избухнало самоделно взривно устройство. Генералната прокуратура на републиката, ръководена от Горенко и Стегленко, се концентрира върху следствието на каузи против уредниците на терористични офанзиви - украински шпиони и диверсанти, разяснява посланикът на ЛНР в Москва Родион Мирошник.

В същия ден украинските войски обстрелваха постройката на администрацията на Херсонска област с американска РСЗО ХИМАРС. Ракетният удар е поразил лявото крило на постройката, тя е на практика разрушена, сподели Кирил Стремоусов, заместник-началник на регионалната администрация. Той счита, че задачата на нападението е била ръководителят на района Сергей Елисеев. Предварително се знае за трима починали (сред тях е и водачът на администрацията) и няколко ранени, в това число локален чиновник. Врагът се е опитал да пресметна тъкмо времето на офанзивата: ударът на ВСУ е нанесен по време на среща на ръководителите на администрациите на градските и общинските региони, сподели заместник-ръководителят на администрацията Екатерина Губарьова в канала си в “Телеграм ”. Същия ден в Бердянск, Запорожка област, при нахлуване са били убити заместник-кметът Олег Бойко и брачната половинка му Людмила.

Михаил Подоляк, консултант в украинското президентство директно призна за ролята на киевското управление. Чиновникът назова Бердянск, Херсон и Мелитопол (където в петък също прогърмя взрив) като цели за украинските диверсионни групи и артилерия.

Руският президент Владимир Путин обърна внимание в петък на терористичните способи на Украйна.

„ Що се отнася до офанзивите, да, това е съществено нещо, всъщност това е потреблението на терористични способи. Виждаме това в убийствата на длъжностни лица в освободените територии. Виждаме това даже в опитите за осъществяване на терористични офанзиви на територията на Руската федерация. Включително даже опити за осъществяване на терористични офанзиви, в случай че не в самите уреди, то към нашите нуклеарни уреди, атомни електроцентрали, на територията на Руската федерация, не приказвам за Запорожката АЕЦ ”, съобщи Путин на конференцията след срещата на високо ниво на ШОС в Самарканд.

Определени за терористи

Експертите в този момент спорят какъв може да бъде отговорът на Русия. Всички държавни структури на Украйна, които се занимават с гнет против нашите сънародници - съдилища, военни организации, специфични служби - би трябвало да бъдат приети за терористични организации, счита редакторът на списание " Арсенал на Отечеството " Алексей Леонков. „ И по-късно да се нанесе удар по тези места, където са взети, готови, изпълнени и съпроводени всички тези решения за осъществяване на терористични офанзиви. Тоест да преминем на качествено ново равнище на специфичната интервенция “, сподели Леонков.

Отделно, специалистът означи: Русия също би трябвало да откри и нападна персони, които вземат участие в терористични офанзиви в освободените територии. „ Украинските сили за сигурност и чиновници може да се крият. Нашата задача е да ги издирим и накажем ”, добави Леонков.

На фона на последните терористични офанзиви Русия би трябвало да работи като да вземем за пример израелската разследваща работа “Мосад ” във противников територии - да организира секрети интервенции, да ликвидира лица в Украйна, счита Виталий Демидкин, някогашен чиновник на групата “Алфа ” на Центъра за особено предопределение на ФСБ. Припомняме, че в хода на една от най-известните интервенции на “Мосад ”, наречена „ Божи яд “, всички терористи от организацията “Черен септември ”, виновни за залавянето на израелски заложници на Олимпийските игри в Мюнхен през 1972 година, бяха отстранени в разнообразни елементи на света. Повечето от задачите са отстранени навреме, не по-късно от лятото на 1973 година Двама деликатно укрили се членове на терористичната формация са проследени и унищожени надлежно през 1979 година и 1992 година Можете също по този начин да си припомните отвличането на един от уредниците на Холокоста Адолф Айхман и последвалия развой против него.

„ Въпреки това, ние също имаме свои лични образци за такава сполучлива работа, да вземем за пример Павел Судоплатов, именитият генерал-лейтенант на Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) на Съюз на съветските социалистически републики, управлява бойкот и партизанска активност против нацистките нашественици “, напомня източникът. Припомняме, че на Судоплатов се падат редица интервенции - както сполучливи опити за целенасочени ликвидации на съперниците на Съюз на съветските социалистически републики, в това число водача на ОУН Евгений Коновалец, по този начин и не по-малко ефикасната организация на бойкот и разследваща работа в окупираната от нацистите Западна Украйна.

Работата по унищожаването на диверсионни и терористични групи в освободените територии може да се проточи с няколко години, счита политологът, някогашен министър председател на ЛНР Марат Баширов. „ Както след края на Великата отечествена война, бандеровската бандитска опозиция в последна сметка е унищожено едвам през 50-те години. Цялата тази опозиция получава оръжие, пари и връзки и като цяло е спонсорирана преди и в този момент от непознати разследващи служби. Следователно по този въпрос няма различен механизъм с изключение на работата на правоприлагащите и разследващите служби на украинска територия “, сподели източникът.

В същото време, счита Баширов, " в отговор на поредицата от детонации, които през днешния ден прогърмяха в освободените територии, е невероятно да се отговори симетрично ". Страната ни не е терористична страна, акцентира политологът. “Основната задача е да се усложни в задоволителна степен провеждането както на военните, по този начин и на терористичните дейности от киевския режим. За да създадем това, първо би трябвало да нанесем удари по инфраструктурни обекти ”, счита той.

Припомняме, че в четвъртък стана известно за ракетни офанзиви по сериозни хидротехнически уреди на река Ингулец в региона на Кривой Рог. По-рано беше нанесен ракетен удар по енергийни обекти в Харков.

Путин също уточни в петък, че Русия е дала отговор " много сдържано " на ударите от Украйна. „ Но към този момент “, означи президентът. “Съвсем неотдавна съветските въоръжени сили нанесоха там няколко чувствителни удара. Но да приемем, че това са предупредителни удари. Ако обстановката продължи да се развива по този метод, тогава отговорът ще бъде по-сериозен ”, добави той.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР