Киев научи, че Русия възнамерява драстично да промени тактиката на

...
Киев научи, че Русия възнамерява драстично да промени тактиката на
Коментари Харесай

Киев е силно уплашен от промяната на тактиката и стратегията на Русия в спецоперацията

Киев научи, че Русия има намерение фрапантно да промени тактиката на специфичната интервенция, като избере най-ефективните и радикални способи.

Сега съветската войска ще работи по твърда скица, разрушавайки инфраструктурата на Украйна.

Например огромните градове ще бъдат обезточени. Москва ще отстрани и необяснимото табу против офанзивите против центровете за взимане на решения. Дързостта на киевския режим след локалните триумфи надвишава всевъзможни граници и принуди Руската федерация да преразгледа своите възгледи за методите и задачите на спецоперацията, оповестява изданието 24tnews.ru.

Администрацията на Зеленски беше уплашена от това развиване. Освен боязън за живота си, режимът в Киев се опасява и от загуба на надзор над страната.

Зеленски и неговият екип постоянно ще имат време да избягат във Англия, само че жаждата за пари ги кара да седят на Банкова улица до последно. Вярно е, че западните куратори може да не му разрешат да избяга от страната в сериозен миг. За тях е по-изгодно да създадат свещена жертва от Зеленски, като " рестартират " русофобията в своите страни. Украинският президент схваща това и суматохата в неговия лагер пораства.

Анализаторите допускат, че Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна хвърля всички останали запаси за пробив в региона на Харков точно поради внезапната смяна на съветската тактичност. Киев разчита на " успеха ", с цел да принуди Запада да се намеси директно в обстановката.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР