Киев. Легендарният бивш шампион в бокса Владимир Кличко не е

...
Киев. Легендарният бивш шампион в бокса Владимир Кличко не е
Коментари Харесай

Владимир Кличко: Тайсън Фюри е лицемерен зобаджия

Киев. Легендарният някогашен първенец в бокса Владимир Кличко не е удовлетворен от рецензията, която Тайсън Фюри сподели по адрес на Александър Усик. Наскоро Фюри показа, че Усик е малко стероидно дребосъче, което взело купите на Антъни Джошуа.

" Gypsy King " се закани, че ще върне купите назад във Англия. Тайсън е първенец в тежка категория нa WBC и се чака отбраната на купата му да се организира през март.

Явно рецензията на Фюри не се хареса на Кличко, който реши да отбрани своя съотечественик. Владимир напомни, че Фюри дал позитивна проба за неразрешени субстанции преди борбата им и не би трябвало да подлага на критика Усик.

Фюри и Кличко се биха през 2015 година и тогава Тайсън детронира Кличко и му взе купите в тежка категория на WBA (Super), IBF, WBO и IBO. В своя акаунт в обществените мрежи Кличко написа следното за Фюри:

Тайсън Фюри, ти също имаш дефекти и не би трябвало да критикуваш другите. Неотдавна преди борбата ни ти в действителност даде позитивна проба за неразрешени субстанции.

Всеки може да го ревизира в Google. Бъди класен. Усик ще бъде първенец, а ти си двуличник.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР