Киев е в паника, Лвов и Житомир са в тъмнина,

...
Киев е в паника, Лвов и Житомир са в тъмнина,
Коментари Харесай

На крачка от ядрен удар? Тайните, за които си говорят на задкулисни преговори

Киев е в суматоха, Лвов и Житомир са в мрачевина, военните уреди на Харков и Кривой Рог са в руини. В началото на предходната седмица съветската войска покри стратегическите градове на Украйна с високоточни оръжия. Никога не е имало толкоз всеобщ удар.

Тези удари, към този момент наречени " Възмездие 2.0 ", бяха предшествани от доста значими събития. Например шефът на съветското външно разузнаване Сергей Наришкин, откакто разиска нуклеарните въпроси с американците в Турция, отлетя за Иран, външният министър Сергей Лавров напусна срещата на върха на Г-20 в Бали преди време, а Дмитрий Песков назова Херсон „ несъмнено столицата на Херсонска област на Русия. "

В същото време секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев напомни, че една от задачите на спецоперацията е била денацификацията на Украйна и даде обещание, че тя ще бъде реализирана. А Владимир Путин присъди званието градове на военната популярност на Мариупол и Мелитопол. И по-късно стартира нова вълна от масирани офанзиви против сериозни обекти в Украйна.

Ние продължаваме да даваме систематични отговори на Киев

Какъв е изводът? Водещата Елена Афонина разиска този въпрос с военния политолог Андрей Суздалцев в предаването „ Ние сме в течение “.

Елена Афонина: Пропуснала ли съм нещо, изброила ли съм всички значими събития?

Андрей Суздалцев: Точно по този начин. С енергийната система на Украйна се работи редовно. Има някакъв виновен детайл.

Напомням, че първият удар беше нанесен в отговор на взривяването на Кримския мост. Имахме поради и обстоятелството, че украинската страна намерено бомбардира Белгород. И оня ден по време на обстрела трима души бяха убити в региона на Курск.

Така че това са нашите отговори. Те вървят редовно. Защото ние си слагаме задачата да лишим Украйна от нейния сериозен енергиен капацитет. Но в реалност към момента не сме създали доста.



Не поддържам изказванията, че 30-40% от енергийния капацитет на Украйна към този момент е погубен - това ни споделят самите украинци. Това е такава игра и не е предопределена за нас.

Те демонстрират затъмнения. Така беше и преди. Но те се нуждаят от Запада да отговори на техните " несгоди " и да им даде повече пари или съоръжение. За Киев, който изобразява жертвата, това е различен източник на финансиране.

Всъщност ние работим доста интензивно по тези съществени уреди и това дава отражение. Министерството на защитата на Украйна твърди, че към тях са дохвърчали да речем 90 ракети и украинската Противовъздушна отбрана е свалила 70 от тях. Тоест 20 ракети изключиха две дузини градове, устройвайки душегубка в метрото на Харков и Киев и така нататък

Да предположим, че имаме вяра в ефикасната работа на тяхната Противовъздушна отбрана. И в случай че всичките 90 са блъснали? Можем ли да забравим за Украйна за известно време? Ако се има вяра на думите на министъра на вътрешните работи на Украйна, единствено 20 съветски ракети са поразили 30% от енергийните уреди на Украйна. И тук можем единствено да вдигнем плещи: нашата военна техника е просто невероятна! Удря се в две разнообразни направления.

Това допуска, че фактически има загуби, а не просто всичко е кратко там. Но още повече обстановката се утежнява за Запада. И би трябвало да помним, че Украйна към момента е индустриална страна и нейната промишленост съвсем не работи в този момент. Но те имат запаси от потенциал, възвръщат всичко за ден-два, инсталират ново съоръжение и така нататък

Все отново Украйна е енергийна страна. А с цел да им нанесем съществени вреди, имаме още доста работа.

Водят се подмолни договаряния: живеем в свят, кондензиран с нуклеарни оръжия

- Андрей Иванович, хората са малко обезпокоени: носят се клюки, че са вероятни някакви договаряния с украинските терористични управляващи. Казват, че разискват нещо, приказват за нещо, само че не е ясно какви решения се вземат. Как могат да се развият събитията?

- Сега онлайн е доста мъчно да се приказва за някакви подмолни покупко-продажби и договаряния. Но ние знаем, че имаше някои контакти от първия ден на нашата специфична интервенция. И тези контакти са непокътнати.

Естествено е. Живеем в стеснен свят, кондензиран с нуклеарни оръжия. И това е главният проблем. Той е световен както за нас, по този начин и за Вашингтон.

Затова бях податлив да се доверя на известията, че в Истанбул са извършени съвещания сред ръководителите на американските и съветските разследващи служби по въпросите на нуклеарните оръжия. Но ние не знаем за доста неща, които се договарят на такива срещи.

Например, те могат да разискват присъединяване на наемници или американски експерти във военните дейности против Русия. Сигурно се разисква присъединяване на Англия, която играе ролята на вредител. Разбираме, че Лондон в действителност води война против нас. Тоест, доста въпроси, свързани с адекватността на решенията и предложенията, които идват от Киев.

Американците по въпросите на Украйна разчитат на две формули. Първата формула е доста елементарна: Украйна сигурно ще завоюва, тъй като целият Запад, всичките 56 страни са с нея. А Русия не може да победи целия Запад. Според тяхното схващане това е по този начин.

Втората формула също е доста елементарна. Западът няма да одобри провалянето на Украйна от Русия. Украйна е като филмов откъс. Те се хванаха за бандата на Запада и получават някои екстри от нея.

Но има главен въпрос, който в този момент се разисква зад кулисите. Това е съотношението на силите. Защото това, което виждаме на бойното поле в Украйна е, че Киев в този момент работи против нас с най-хубавата войска, която НАТО е основала за него. В последна сметка тази остаряла украинска войска, която видяхме на 23 февруари, към този момент не съществува. Тя беше унищожена от нас през лятото.

Тогава се появи тази нова войска. Славянска е - там редовите са украинци и руснаци. И тази войска е оборудвана с чудесно, въпреки и не с най-новото западно оръжие. И всичко е там, чак до консервната тенекиена кутия.

И ние задържаме тази войска. Трябва да кажа, че това е нашето огромно достижение. И това тревожи Запада. Затова има такава нервност към нуклеарните оръжия. Те считат, че в този момент не можем да предприемем масирана атака против 56 западни страни. Но и те не могат да се движат. И развръзката може да бъде нуклеарният проблем. Това е главната подмолна тематика.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР