Кичозна златна количка е избрал Фики Стораро за дъщеря си

...
Кичозна златна количка е избрал Фики Стораро за дъщеря си
Коментари Харесай

Фики Стораро вози дъщеря си в златна количка

Кичозна златна количка е избрал Фики Стораро за щерка си Еслем. През уикенда гордият баща бе видян на разходка в столичен мол.


Фолк артистът бе в компанията на жена си Гюлджан, сина им Тони Младши и дребната принцеса. Майката се грижеше за момчето, а Фики блъскаше натруфената количка, чиято цена е към 3000 лв.. В обществените мрежи Фики популяризира бебешки продукти на друга марка и много по-изчистен модел, само че очевидно желае дребната Еслем да се усеща като принцеса и да се вижда от километри.

Семейството не пазаруваше, а по-скоро единствено се разхождаше из комерсиалния център. Певецът не крие, че е благополучен с Гюлджан, която стои у дома и отглежда децата му, а той върви по участия, изкарва пари и понякога кръшва от брачното ложе с някоя засукана хубавица.

В последно време изпълнителя отстъпи от завоюваните позиции поради огромното настъпление на нови звезди. Появата на Меди го смъкна от върха, с повече участия е и Галин. Това е и повода Фики да обмисля да се насочи към поп музиката, където конкуренцията е по-слаба.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР