Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си съпруг

...
Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си съпруг
Коментари Харесай

Кичка Бодурова стана болногледачка на мъжа си - slava.bg

Кичка Бодурова се е посветила напълно на болния си брачен партньор Крис, който имал потребност от специфични грижи, изключително по време на пандемията от ковид.

Естрадната певица от дълги години живее със фамилията си в Лас Вегас, Америка, където изключителните ограничения не престават. Тъй като нейният мъж в края на предходната година претърпял сериозна интервенция, която била животоспасяваща, тъй като здравето му било тежко застрашено, в този момент имунната му система била тотално срината и Кичка извънредно се тревожела да не го болести с нещо.

Крис обитавал настрана помещение в голямата им американска къща, имал си свои принадлежности, посуда и разговарял с тях отдалечено, защото физическият контакт посред им бил изцяло неразрешен от лекуващите го лекари.

За да не го болести, тя е отменила и пътуването си до България. Тя възнамерявала да си пристигна в края на май за летния сезон у нас и да направи няколко концерта по Черноморието. За пръв път от 25 години насам обаче няма да стъпи в родния Бургас макар молбите на феновете ѝ да не анулира изявите си.

"За първи път от 25 години няма да сме дружно. Но преди моята ария стои отговорността към хората до мен - аз съм майка и брачна половинка. Сигурна съм, че ще бъда разбрана. Прегръщам всеки един от вас и ви споделям, че ми липсвате доста ", написа Кичка в обществените мрежи.

За да не болести болния си мъж, тя не излиза съвсем на никое място, изолирала се е в просторния им дом и съблюдава всички рекомендации. Дори рождени му ден отпразнували единствено фамилията - той, Кичка и двете им деца. Те са родители на огромна щерка Кристи, а през предишното лято осиновиха и момиченце от български дом за сирачета.

Осиновеното им дете също живее при тях във Вегас, където бе записано на учебно заведение още предходната есен и към този момент има другари и чудесна среда, написа Галерия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР