Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си съпруг

...
Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си съпруг
Коментари Харесай

Кичка Бодурова стана болногледачка на мъжа си

Кичка Бодурова се е посветила напълно на болния си брачен партньор Крис, който имал потребност от специфични грижи, изключително по време на пандемията от ковид, разбра HotArena.

Естрадната певица от дълги години живее със фамилията си в Лас Вегас, Америка, където изключителните ограничения не престават. Тъй като нейният мъж в края на предходната година претърпял сериозна интервенция, която била животоспасяваща, тъй като здравето му било тежко застрашено, в този момент имунната му система била тотално срината и Кичка извънредно се тревожела да не го болести с нещо.

Крис обитавал настрана помещение в голямата им американска къща, имал си свои принадлежности, посуда и разговарял с тях отдалечено, защото физическият контакт посред им бил изцяло неразрешен от лекуващите го лекари. 

За да не го болести, тя е отменила и пътуването си до България. Тя възнамерявала да си пристигна в края на май за летния сезон у нас и да направи няколко концерта по Черноморието. За пръв път от 25 години насам обаче няма да стъпи в родния Бургас макар молбите на феновете ѝ да не анулира изявите си. " За първи път от 25 години няма да сме дружно. Но преди моята ария стои отговорността към хората до мен - аз съм майка и брачна половинка. Сигурна съм, че ще бъда разбрана. Прегръщам всеки един от вас и ви споделям, че ми липсвате доста ", написа Кичка в обществените мрежи. 

За да не болести болния си мъж, тя не излиза съвсем на никое място, изолирала се е в просторния им дом и съблюдава всички рекомендации. Дори рождени му ден отпразнували единствено фамилията - той, Кичка и двете им деца. Те са родители на огромна щерка Кристи, а през предишното лято осиновиха и момиченце от български дом за сирачета. Осиновеното им дете също живее при тях във Вегас, където бе записано на учебно заведение още предходната есен и към този момент има другари и чудесна среда, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР