Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си мъж

...
Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си мъж
Коментари Харесай

Кичка Бодурова се посвети на болния си мъж - slava.bg

Кичка Бодурова се е посветила напълно на болния си мъж Крис, който имал потребност от специфични грижи, изключително по време на пандемията от ковид.

Естрадната певица от дълги години живее със фамилията си в Лас Вегас, където изключителните ограничения не престават. Тъй като нейният мъж претърпя в края на предходната година сериозна интервенция, която била животоспасяваща, тъй като здравето му било тежко застрашено, в този момент имунната му система била тотално срината и Кичка извънредно се тревожела да не го болести с нещо. Крис обитавал настрана помещение в голямата им американска къща, имал си свои принадлежности, посуда и разговарял с тях отдалечено, защото физическият контакт посред им бил изцяло неразрешен от лекуващите го лекари.

Освен със брачната половинка си той не може да поддържа връзка и с двете им деца. Те са родители на огромна щерка - Кристи, а през предишното лято осиновиха и момиченце от български дом за сираци. Осиновеното им момиченце също е при тях във Вегас и към този момент е записано на учебно заведение още от предходната есен, като даже си е намерило другари и нова среда. "Тъжно ми е и доста потиснато, само че и това ще мине. Малката доста ми оказва помощ ", споделя Кичка, ккоято сега се е отдала на семейството. До напълно скоро тя имала прослужница, която посещавала дома им всекидневно, готвела, чистела, перяла, гладела и пазарувала.

Наложило се обаче да разредят визитите й и в този момент дамата идва единствено един път в седмицата. Бодурова била ядосана и че изгорен самолетният й билет до България. Тя възнамерявала да си пристигна в края на май за летния сезон у нас и да направи няколко концерта по Черноморието. За пръв път от 25 години насам обаче няма да стъпи в родния Бургас, макар молбите на феновете да не анулира изявите си.

Естрадната дива признава, че не се усеща във форма да излиза пред аудитория и й липсва ентусиазъм, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР