Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си мъж

...
Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си мъж
Коментари Харесай

Кичка Бодурова се посвети на болния си мъж

Кичка Бодурова се е посветила напълно на болния си мъж Крис, който имал потребност от специфични грижи, изключително по време на пандемията от ковид, разбра HotArena.

Естрадната певица от дълги години живее със фамилията си в Лас Вегас, където изключителните ограничения не престават. Тъй като нейният мъж претърпя в края на предходната година сериозна интервенция, която била животоспасяваща, тъй като здравето му било тежко застрашено, в този момент имунната му система била тотално срината и Кичка извънредно се тревожела да не го болести с нещо. Крис обитавал настрана помещение в голямата им американска къща, имал си свои принадлежности, посуда и разговарял с тях отдалечено, защото физическият контакт посред им бил изцяло неразрешен от лекуващите го лекари. 

Освен със брачната половинка си той не може да поддържа връзка и с двете им деца. Те са родители на огромна щерка - Кристи, а през предишното лято осиновиха и момиченце от български дом за сираци. Осиновеното им момиченце също е при тях във Вегас и към този момент е записано на учебно заведение още от предходната есен, като даже си е намерило другари и нова среда. " Тъжно ми е и доста потиснато, само че и това ще мине. Малката доста ми оказва помощ ", споделя Кичка, ккоято сега се е отдала на семейството. До напълно скоро тя имала прослужница, която посещавала дома им всекидневно, готвела, чистела, перяла, гладела и пазарувала. 

Наложило се обаче да разредят визитите й и в този момент дамата идва единствено един път в седмицата. Бодурова била ядосана и че изгорен самолетният й билет до България. Тя възнамерявала да си пристигна в края на май за летния сезон у нас и да направи няколко концерта по Черноморието. За пръв път от 25 години насам обаче няма да стъпи в родния Бургас, макар молбите на феновете да не анулира изявите си.

Естрадната дива признава, че не се усеща във форма да излиза пред аудитория и й липсва ентусиазъм, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР