Кичка Бодурова остана без дом в София, откакто продаде къщата

...
Кичка Бодурова остана без дом в София, откакто продаде къщата
Коментари Харесай

Кичка Бодурова остана без дом в София

Кичка Бодурова остана без дом в София , откогато продаде къщата си в квартал Симеоново, разбра HotArena .

Продажбата бе осъществена през 2017 година при отлични за звездата финансови условия. Тя афишира за обмен топ-вилата си преди няколко години и търпеливо изчаква най-подходящата оферта. 

Къщата е скъпа и на сърце за Бодурова . Построена върху нов терен и обзаведена с обич, тя е кей за фамилията й и за другари повече от 10 години.

На освещаването през 2006 година се стичат другари измежду сътрудниците – Мими Иванова и Развигор Попов, Георги Христов, Йорданка Христова... Тогава за финален път в живота си се появява и актрисата Пепа Николова , преди да постъпи в болница. При градежа дъщерята на Кичка е още дете, а през днешния ден е девойка със личен живот. Тези прочувствени аргументи възпират на два пъти певицата от продажба при съвсем финализирана договорка.

Все отново тя се взема решение, тъй като се уморява от битови неуредици, свързани най-много с това, че до къщата й не се прокарва асфалтов път. Многократните опити за разрешаване на казуса не трогват администрацията. Втората причина е, че поради спецификата на местоположението, крадци не се смущават от алармената защита и проникват на няколко пъти. Кичка си дава сметка, че единствено в случай че е непрекъснато в България, има смисъл да поддържа парцел от подобен вид.

При идването си тази година от Съединени американски щати тя вероятно ще отседне в хотел . Изпълнителката на „ Майко Българийо ” има и апартамент в Слънчев бряг. Очаква се той да бъде базата й това лято, поради концертите й по Черноморието. Гласът на Бургас въпреки всичко не зачертава столицата. „ Уикенд ” научи, че звездата е в договаряния със строители за покупка на ново жилище в комплекс от затворен вид. Така най-сетне Бодурова ще бъде застрахована от крадци. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР