Кичка Бодурова осинови дете. Естрадната легенда е решила да увеличи

...
Кичка Бодурова осинови дете. Естрадната легенда е решила да увеличи
Коментари Харесай

Изумително: Кичка Бодурова стана майка!

Кичка Бодурова осинови дете. Естрадната легенда е решила да усили фамилията си с още един член. Певицата, коят от дълги години живее в Съединени американски щати, от дълго време мечтае за още едно момиченце. Но се е решила да задейства комплицираната процедура едвам през тази година.

През зимата Кичка подава документи за осиновяване и ето, че преди няколко седмици тя и брачният партньор й Крис Зарпа са получили правата над момиченце, изоставено от родителите си. Детето е съвсем на седем, а Кичка го е осиновила от " Дом майка и дете ".

Певицата направи няколко бързи концерта у нас, само че побърза да се прибере, защото образователната година в Съединени американски щати стартира на 1 септември и би трябвало да приготви новото попълнение в фамилията. Тя не крие, че се е сблъскала с доста компликации по време на процеса по осиновяването.

" Имаше доста компликации. Не желая да издавам детайлности за момиченцето. Когато му пристигна времето, тогава. ", безапелационна е Кичка. Звездата има огромна щерка Кристи-Жаклин, която няма самообладание да се запознае със сестричката си. Въпреки огромната разлика в годините, тя е дала обещание на майка си, че ще обръща доста внимание на детето, предават от България през днешния ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР