Кичка Бодурова изкара от равновесие иначе устатата водеща на Папараци

...
Кичка Бодурова изкара от равновесие иначе устатата водеща на Папараци
Коментари Харесай

Венета Райкова бясна: Оставете баща ми на мира!

Кичка Бодурова изкара от равновесие другояче устатата водеща на „ Папараци ” Венета Райкова. В неделя вечерта 62-годишната изпълнителка гостува на русокоската. Коментирайки персоналния си живот Бодурова си разреши да зачекне много мъчителната за Венета тематика за нейния татко Румен, видя HotArena.

Както нееднократно е признавала Райкова, тя в никакъв случай нямало да му елементарни обстоятелството, че я е изоставил на напълно невръстна възраст. Липсата на нейния родител в живота й се отразила много отрицателно и го приемала за най-отрицателния воин в живота си. Незнайно за какво Кичка пое самоинициативата да помогне на Райкова да превъзмогне този тежък миг от живота си.

„ За теб това, което разбрах е, че ти не искаш да простиш на твоя татко. Не ми отговаряй! Аз мисля, че не си права, въпреки и да си мъдро момиче. Прости му, не за друго, а единствено поради това, че ти съществуваш ”, отсече неособено тактично естрадната звезда, без да е наясно с детайлностите от персоналния живот на Венета.

Ядосана, водещата я скастри са не разяснява неща, което не знае. „ В огромна неточност си! Нека прекратим тази тематика! ”, разлюти се Райкова.
Бодурова обаче продължи да сипе сол в раната й. „ Аз друго желая да ти кажа, тъй като ти по този начин се измъчваш, не мислиш ли? ”, продължи певицата. „ Тотално не си на прав път, дано приключим с това ”, тросна й се Венета. Кичка си разреши да даде съвет на водещата и за развода й с Тихомир, като я посъветва да се съберат още веднъж в името на детето.

За първи път истината за драмата в живота на Венета лъсна след раждането на сина й Патрик преди 9 години. Райкова избухна с ядосан пост в интернет във връзка мненията, че малчуганът е одрал кожата на татко й. Според приятелите на тв звездата, баща й Румен и Патрик имали идентични кръгли лица, чип нос и тънки устни. Същите черти има и самата Венета, само че изрично отхвърля да признае, че природата всекидневно й припомня в огледалото за индивида, който я е изоставил като бебе преди доста години.

„ Аз нямам татко! Това е един човек, който в никакъв случай не ме е потърсил. Не сравнявайте детето, за което аз давам живота си, с този човек. Не се обади даже да честити раждането на внучето си ”, с оскърбление призна Венета. По-късно водещата съжали за прочувствената си реакция и, че е посочила слабостта си пред толкоз хора. Преди 4 години, по време на присъединяване й във „ ВИП брат ” още веднъж бе зачекната щекотливата за Венета тематика. Там водещата с болежка показа, че е пробвала да се сближи с второто семейство на баща си, само че получила вцепеняващ есемес от своято полусестра. „ Никога повече не ни търси, даже не ни споменавай. Срамуваме се от теб ”, пишело в известието, а Венета дълго плакала, когато го прочела.

За 44 години Райкова съвсем не е контактувала с татко си. Двамата имали къса среща през 90-те години, само че на нея не си споделили съвсем нищо. Увлечен по друга жена, баща й Румен напуснал нея и майка й Цанка. С дребното дете на ръце майката на тв звездата едвам свързвала двата края в провинциалното Попово. В оня интервал майка й работела в локална аптека и това бил единствения им приход. Съдбата им се усмихнала, когато след години Цанка срещнала младия и перспективен футболист от „ Левски ” Богдан Иванов. Двамата се влюбили и спортистът нямал нищо срещу да се задоми за жена, която има дъщеря от предходен брак. Той взел майката и дъщерята в София, където се ражда и полубратът на Венета – Стоян. Уви, връзките на водещата с втория й татко не били цветущи, само че с 6 години по-малкия си брат се разбирала съвършено, написа " Уикенд ".

Не ми е прелестно да се разисква татко ми – най-малкото, тъй като не е обществена персона. Нашите връзки са изяснени, тъй че апелирам да го оставите на мира! ”, отсича през днешния ден Венета Райкова. Според осведомени, в последната година журналистката има по-нормални връзки с него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР