Киберсигурността, климатичните промени и устойчивостта са темите, които са обсъдили

...
Киберсигурността, климатичните промени и устойчивостта са темите, които са обсъдили
Коментари Харесай

ЕК и НАТО обсъдиха киберсигурността, климатичните промени и устойчивостта

Киберсигурността, климатичните промени и устойчивостта са тематиките, които са разискали ръководителят на Европейската комисия и генералният секретар на НАТО при първата по рода си аудиенция на общоприет секретар на Пакта на съвещание на еврокомисарите, заяви БНР. По отношение на климата фон дер Лайен акцентира, че той към този момент основава съществени геополитически промени и се явява един от най-мощните мотори на сигурността, като предизвиква обезлесяване и води до битка за естествени запаси като водата:
" Преди няколко седмици европейската работа за външна активност разгласява пътна карта за климатичните промени и защитата, в която предложи да бъдат включени към отбранителните действия на Европейски Съюз. Комисията и НАТО дружно можем да създадем доста, като споделяме прогнози и проучвания и предприемем ограничения в огромен обсег дружно ".
 Европа редуцира нездравословните излъчвания с най-малко 55 на 100 до 2030 година Европа редуцира нездравословните излъчвания с най-малко 55 на 100 до 2030 година
Европейските водачи одобриха изводи за климата, в които се споделя, че Европейски Съюз би трябвало да понижи нездравословните излъчвания с най-малко 55 на 100 до 2030 год...
От своя страна, Столтенберг сподели, че в този момент е моментът за укрепването на трансатлантическите връзки:
" Имаме неповторимата опция да укрепим трансатлантическите връзки и да им влеем нова сила. Силно имам вяра, че би трябвало да работим дружно, нямам доверие единствено в Съединените щати, нито единствено в Европейски Съюз, а в двете страни, работещи дружно. Ние споделяме идентични полезности и би трябвало да сме дружно в един все по-непредвидим свят ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР