Киберсигурността и защитата на личния живот и данни са основен

...
Киберсигурността и защитата на личния живот и данни са основен
Коментари Харесай

Huawei отхвърли обвиненията на Литва

Киберсигурността и отбраната на персоналния живот и данни са главен приоритет за Huawei. Това показаха в публично мнение до медиите от китайската компания във връзка апела на министерството на защитата на Литва към популацията на страната да " изхвърли китайските смарт телефони и повече да не си купува такива ".

Huawei винаги е спазвала правилата за честност, както и законите и наредбите на страните и районите, в които оперира, се акцентира в формалната позиция. Компанията има мощни обичаи в региона на киберсигурността допълнително от 170 страни и райони и обслужва над 3 милиарда консуматори. Данните в никакъв случай не се обработват отвън Huawei устройството, означават от компанията. 

" Huawei се води от правилата на бистрота по отношение на събираните от клиентите нужни данни, които са сведени до най-малко и се употребяват само за възстановяване на персонализирането и потребителското преживяване. Що се касае до потреблението на данни на Huawei телефони, AppGallery събира и обработва единствено данните, които са нужни, с цел да разреши на своите консуматори да търсят, конфигурират и ръководят приложения на трети страни, по същия метод, както другите магазини за приложения. Petal Search и AppGallery са сертифицирани от European Privacy Seal за сходство с GDPR. ", пише в позицията.

Huawei декларира, че тези приложения са от публично налични източници, тъй че потребителите имат опция да изтеглят приложението, а компанията извършва инспекция за сигурност, с цел да се увери, че потребителят изтегля единствено приложения, които са безвредни и работещи на HMS устройства. " Ние зачитаме законите на всяка страна и район, в които оперираме, и се грижим за нашите клиенти, нашите сътрудници и всички хора, които употребяват и са наранени от потреблението на нашите технологии. Работата с данни също се ревизира деликатно. ", заявяват от компанията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР