Киберпедофилът, който бе арестуван заради това, че поискал малолетна да

...
Киберпедофилът, който бе арестуван заради това, че поискал малолетна да
Коментари Харесай

Това е киберпедофилът Иван, поддържал 5 месеца връзка с малолетна

Киберпедофилът, който бе задържан поради това, че изискал малолетна да му изпраща порно клипчета, бе конвоиран в Съдебната палата на Бургас, оповестява " Флагман ".

30-годишен Иван Т. не е от Бургас, а по адресна регистрация е от Панагюрище. Той ще желае лека мярка, само че прокуратурата е безапелационна - би трябвало да остане арестуван под стража.

Както Флагман.БГ писа по-рано през днешния ден, мъжът бе арестуван след блестящите дейности на група „ Компютърни закононарушения “ към Икономическа полиция при ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас. Мярката ще се гледа при закрити врата, поради естеството на закононарушението.

Флагман.БГ научи от свои източници, че 30-годишният Иван поддържал интернет връзка с малолетната бургазлийка в продължение на пет месеца - от януари до май. Той желал от момичето разнородни мръсни фотоси, а тя, подведена и увлечена от вниманието, което и се доставя, му ги предоставяла.

До ареста през вчерашния ден се стига, откакто родителите й са открили, че щерка им прекомерно постоянно употребява телефона си. Виждайки чата с Иван те останали потресени и алармирали органите на Министерство на вътрешните работи.

По всяка възможност мъжът ще бъде изпратен в ареста, където ще чака стартът на делото си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР